2022-03-08

Bön och engagemang för Ukrainas folk

Ukraina

Då Ukraina drabbats mycket hårt och svårt av det angrepp som Ryssland gjort mot dem och de krigshandlingar de utsatts för har vi, och många med oss, engagerat oss i bön och varit med i några olika insamlingar till förmån för Ukraina. Vi deltog bl a i den insamling som vårt samfund EFK hade och vill även stötta den hjälporganisation, Angel Wings, som Daniel Åliden bedriver bland barnhemsbarn i Ukraina, i Kiev området.Kiev-området.

På torsdagen den 10 mars kl 19:00 kommer vi tillsammans med Vänersborgs kommun, Röda Korset m fl att vara med i en "Ljusmanifestation för Ukrainas folk". Manifestationen sker i Plantaget i centrala Vänersborg! Välkomna med då!

calendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram