Vittnesbörd

Läs om hur några av våra församlingsmedlemmar funnit sin väg till frälsning i Jesus Kristus.

Zohreh

Jag växte upp i en muslimsk familj, men jag letade efter Gud. Jag följde många regler, för att komma nära Gud. Men, mitt liv var aldrig bra. Jag var inte fri, inte glad. Jag klarade inte av att hålla alla regler och tänkte att Gud skulle straffa mig.
När jag lärde känna Jesus blev mitt liv helt annorlunda. Jag fick frid i mitt hjärta för jag kom så nära Gud. Jesus kom in i mitt hjärta…
LÄS VIDARE

Sara

Fängslad i det djupaste mörker, plågad av ångest och tyngd av skuld stängde jag mitt hjärtas dörr för Dig. En syn etsade sig fast innanför näthinnan: Avgrundens bottenlösa hål stod vidöppet och redo att sluka mig, en vit biljett höll jag i min hand.
Vad jag inte förstod då var att du räckte ut din hand för att rädda mig…
LÄS VIDARE

Anders

När jag skulle börja skriva den här texten bad jag till Jesus: “Hjälp mig att skriva ett vittnesbörd som jag kan stå för”. Men varför bad jag så? Varför skulle jag inte stå för att berätta om Hans Godhet? Varför skulle jag inte stå för att berätta om Hans Kärlek och det Liv som Han gett mig?
Bibeln berättar att Himmelriket är som en köpman som sökte efter fina pärlor. När han fann en mycket dyrbar pärla gick han och sålde allt han ägde och köpte den (Matteusevangeliet 13:45-46).
LÄS VIDARE

Kirsti

Vilken väg väljer du? Din egen väg? Guds väg?

Jesus säger: "Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:16. Jesusvägen är vägen till Gud. Genom att ta emot Honom i ditt hjärta stiger du in på ”den vägen” - Guds väg.

Gud vill inget hellre än att återknyta kontakten med oss. Därför sände han sin Son till världen, för att de som tar emot honom ska få evigt liv. Att ta emot Honom innebär att jag slår följe med honom, och han med mig. Det är konkret, han leder mig och han går bredvid mig.
LÄS VIDARE
calendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram